Річний звіт за 2012 рік

8. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 19.07.2012
Кворум зборів** 100
Опис припинити повноваження Ревiзора емiтента пана Гарольда Йоханнеса Петруса Ван Рiела [Harold Johannes Petrus van Riel], який обiймав цю посаду з 14 березня 2011 року. Пан Гарольд Йоханнес Петрус Ван Рiел акцiями емiтента не володiє, згоди на розкриття паспортних даних не надав, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Замiсть пана Гарольда Йоханнеса Петруса Ван Рiела Ревiзором емiтента безстроково обрано панi Дагмар Виходiлову [Dagmar Vychodilova]. Панi Дагмар Виходiлова акцiями емiтента не володiє, згоди на розкриття паспортних даних не надала, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Вiдомостi про iншi посади, якi обiймала ця особа протягом своєї дiяльностi вiдсутнi.


Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 25.04.2012
Кворум зборів** 100
Опис Затвердження звiту Наглядової Ради за 2011 рiк, затвердження звiту Директора Товариства за 2011 рiк, Затвердження Звiту Ревiзора за 2011 рiк, Затвердження рiчної фiнансової звiтностi за 2011 рiк.


Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 16.02.2012
Кворум зборів** 100
Опис Припинення повноважень та вiдкликання пана Йохена Фрiдрiха Йоана Жерара Блафферта [Jochen Friedrich Johan Gerard Blaffert] з посади члена Наглядової ради Товариства на пiдставi виробничої необхiдностi, обрання пана Хендрiкуса Адрiануса Теодоруса Вiнка [Hendricus Adrianus Theodorus Vink], членом Наглядової ради Товариства та призначити його Головою Наглядової Ради Товариства на пiдставi виробничної необхiдностi.