Особлива інформація на 16.12.2014

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата прийняття рішення

Зміни (призначено, звільнено обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, і'мя, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або код за ЄДРПОУ юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

д/нПрипинено повноваженняДиректорПатрiк Гусман [Patrick Huisman]д/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Єдиний акцiонер, що одноосiбно володiє 100% акцiй емiтента 16.12.2014 р. прийняв рiшення (Рiшення №08/14-d вiд 16.12.2014) припинити повноваження Патрiка Гусмана [Patrick Huisman], який обiймав посаду директора емiтента з 02.12.2013 року. Повноваження припиняються у день отримання дозволу на працевлаштування директора емiтента паном Браяном Робертом Дженкiнсом [Brian Robert Jenkins]. Патрiк Гусман [Patrick Huisman] акцiями емiтента не володiє, згоди на розкриття паспортних даних не надавав, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нПризначеноДиректор Браян Роберт Дженкiнс [Brian Robert Jenkins]д/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Призначено пана Браяна Роберта Дженкiнса [Brian Robert Jenkins] директором на строк, передбачений установчими документами емiтента. Повноваження розпочинаються у день, наступний за днем отримання дозволу на працевлаштування на посадi директора емiтента. Пан Браян Роберт Дженкiнс [Brian Robert Jenkins] акцiями емiтента не володiє, згоди на розкриття паспортних даних не надавав, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Вiдомостi про iншi посади, якi обiймала ця особа протягом своєї дiяльностi вiдсутнi.
д/нПрипинено повноваженняЧлен наглядової радиМарк ван ден Берг [Mark van den Berg]д/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Єдиний акцiонер, що одноосiбно володiє 100% акцiй емiтента 16.12.2014 р. прийняв рiшення (Рiшення №08/14-d вiд 16.12.2014) з 16.12.2014 року припинити повноваження Марка ван ден Берга [Mark van den Berg], який обiймав посаду члена Наглядової ради емiтента з 14.03.2011 року. Марк ван ден Берг [Mark van den Berg] акцiями емiтента не володiє, згоди на розкриття паспортних даних не надавав, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нПризначеноЧлен наглядової радиКаролус Францискус де Мус [Carolus Franciscus de Moes]д/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
З 17.12.2014 року призначено пана Каролуса Францискуса де Муса [Carolus Franciscus de Moes] членом Наглядової ради на строк, передбачений установчими документами емiтента. Пан Каролус Францискус де Мус [Carolus Franciscus de Moes] акцiями емiтента не володiє, згоди на розкриття паспортних даних не надавав, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Вiдомостi про iншi посади, якi обiймала ця особа протягом своєї дiяльностi вiдсутнi.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.