Особлива інформація на 02.12.2013

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата прийняття рішення

Зміни (призначено чи звільнено)

Посада*

Прізвище, і'мя, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи

Володіє часткою у статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

д/нПризначеноДиректорПатрiк Гусман [Patrick Huisman]д/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Загальнi збори акцiонерiв емiтента 02 грудня 2013 року прийняли рiшення (Протокол №13/13_д) призначити пана Патрiка Гусмана [Patrick Huisman] в якостi Директора емiтента з дня отримання ним дозволу на працевлаштування в Українi на посаду директора емiтента. Сфера вiдповiдальностi пана Патрiка Гусмана визначається трудовим договором. Пан Патрiк Гусман акцiями емiтента не володiє, згоди на розкриття паспортних даних не надавав, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Вiдомостi про iншi посади, якi обiймала ця особа протягом своєї дiяльностi вiдсутнi.
д/нЗвільненоДиректорХенрiкус Йоханнес Петрус Ван Дуренд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Загальнi збори акцiонерiв емiтента 02 грудня 2013 року прийняли рiшення (Протокол №13/13_д) припинити повноваження пана Хенрiкуса Йоханнеса Петруса Ван Дурена [Henricus Johannes Petrus van Duren] в якостi Директора емiтента у зв’язку iз виробничою необхiднiстю. Пан Хенрiкус Йоханнес Петрус Ван Дурен обiймав посаду Директора емiтента з 17 сiчня 2011 року, акцiями емiтента не володiє, згоди на розкриття паспортних даних не надав, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.

( Додаток 6 в редакції Рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 1355 від 30.10.2009 )