Дата розміщення: 23.08.2019

Особлива інформація на 23.08.2019

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата вчинення дії

Зміни (призначено, звільнено обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, ім’я, по батькові або повне найменування юридичної особи

Ідентифікаційний код юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

23.08.2019Припинено повноваженняДиректорФіліпчак Юстинад/н0
Зміст інформації:
Позачерговi загальнi збори акцiонерiв 22.08.2019 прийняли рiшення у зв'язку iз виробничою необхiднiстю припинити повноваження пані Юстини Філіпчак [Justyna Filipczak] на посаді Директора Товариства у день, що безпосередньо передує даті відповідного наказу про призначення пана Антуана Жана-Поля Мокашена [Antoine Jean-Paul Mocachen] на посаду Директора Товариства, але не раніше дня отримання дозволу на працевлаштування на посаді Директора Товариства для пана Антуана Жана-Поля Мокашена. Пані Юстина Філіпчак акцiями емiтента не володiє, згоди на розкриття паспортних даних не надавала.
23.08.2019ПризначеноДиректорАнтуан Жан-Поль Мокашенд/н0
Зміст інформації:
Позачерговi загальнi збори акцiонерiв 22.08.2019 прийняли рiшення у зв'язку iз виробничою необхiднiстю призначити пана Антуана Жана-Поля Мокашена [Antoine Jean-Paul Mocachen], громадянина Франції, паспорт 16DZ51346, виданий 26.08.2016 року, на посаду Директора Товариства на невизначений строк та встановити, що повноваження пана Антуана Жана-Поля Мокашена [Antoine Jean-Paul Mocachen] розпочинаються у день відповідного наказу на призначення його на посаду Директора Товариства, але не раніше дня отримання дозволу на працевлаштування на ім'я пана Антуана Жана-Поля Мокашена [Antoine Jean-Paul Mocachen] на посаді Директора Товариства. Пан Антуан Жан-Поль Мокашен акцiями емiтента не володiє, згоди на розкриття паспортних даних не надавав.

* Окремо зазначаються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.