Особлива інформація на 17.09.2013

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата прийняття рішення

Зміни (призначено чи звільнено)

Посада*

Прізвище, і'мя, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи

Володіє часткою у статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

д/нЗвільненочлен Наглядової радиПатрiк Гусман [Patrick Huisman]д/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Загальнi збори акцiонерiв емiтента 17 вересня 2013 року прийняли рiшення (Протокол №10/13 вiд 17.09.2013 р.) припинити повноваження пана Патрiка Гусмана [Patrick Huisman] в якостi члена Наглядової ради емiтента на пiдставi виробничої необхiдностi. Пан Патрiк Гусман обiймав посаду члена Наглядової ради емiтента з 20 липня 2011 року по 17 вересня 2013 року, акцiями емiтента не володiє, згоди на розкриття паспортних даних не надав, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має.
д/нПризначеноВiце-голова Наглядової радиВолодимир Женчакд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Загальнi збори акцiонерiв емiтента 17 вересня 2013 року прийняли рiшення (Протокол №10/13 вiд 17.09.2013 р.) призначити пана Володимира Женчака в якостi Вiце-голови Наглядової ради емiтента. Пан Володимир Женчак обiймав посаду члена Наглядової ради емiтента з 14 березня 2011 року по 17 вересня 2013 року. Пан Володимир Женчак акцiями емiтента не володiє, згоди на розкриття паспортних даних не надавав, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Вiдомостi про iншi посади, якi обiймала ця особа протягом своєї дiяльностi вiдсутнi.
д/нПризначеночлен Наглядової радиДмитро Чумаковд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Загальнi збори акцiонерiв емiтента 17 вересня 2013 року прийняли рiшення (Протокол №10/13 вiд 17.09.2013 р.) призначити пана Дмитра Чумакова в якостi члена Наглядової ради емiтента. Пан Дмитро Чумаков акцiями емiтента не володiє, згоди на розкриття паспортних даних не надавав, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Вiдомостi про iншi посади, якi обiймала ця особа протягом своєї дiяльностi вiдсутнi.
д/нПризначеночлен Наглядової радиМаксим Гаврюшинд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
4) Призначити пана Максима Гаврюшина в якостi члена Наглядової ради емiтента. Пан Максим Гаврюшин акцiями емiтента не володiє, згоди на розкриття паспортних даних не надавав, непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Вiдомостi про iншi посади, якi обiймала ця особа протягом своєї дiяльностi вiдсутнi.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.

( Додаток 6 в редакції Рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 1355 від 30.10.2009 )